Doe mee... als acteur, in het koor of anderszins!

Op 24 september 2021 gaat Momentum in première, onder regie van Martijn J. Kramp en zijn artistieke team. Een speciaal geschreven en geproduceerd muziektheaterspektakel in het kader van Vrijheid. Een spectaculaire voorstelling over de ontstaansgeschiedenis van de Hoeksche Waard en een mogelijk toekomst. Het stuk wordt 12 maal gespeeld in 4 weekenden op een onconventionele locatie: Gebouw De Poort in Oud-Beijerland.

GEVRAAGD:

ACTEURS EN ZANGERS

Wij vragen acteurs die personages tot leven weten te brengen en het verhaal kunnen vertellen. Wij vragen zangers die in het koorensemble samen sfeer en stemming creëren en laten horen en zien hoe een groep mensen hun verhaal vertelt. Jij kunt die acteur of zanger zijn die samen met de anderen werkt aan een prachtige voorstelling. Echt, wat is er leuker dan samen plezier hebben; spelen, zingen, dansen, muziek maken. En precies dàt staat voorop: speelplezier!

WAT KAN JE VERWACHTEN

VOOR DE ACTEURS:

Vanaf de start in maart 2021 wordt er wekelijks gerepeteerd onder leiding van regisseur Martijn J. Kramp. Gedurende het traject zijn er workshops van externe professionals en doe je mee aan promotie optredens. Je hoeft niet persé lid te zijn van een theatergroep om je te kunnen aanmelden. Na aanmelding ontvang je een uitnodiging voor het kennismakingsmoment.

Na deze dag besluiten jij en de regisseur of jullie met elkaar dit spetterende avontuur aan gaan.

VOOR HET KOOR:

Vanaf de start  in maart 2021 wordt er wekelijks gerepeteerd onder leiding van Marian Meeusen. In deze voorstelling – muziektheater – zullen de koorleden ook bewegen, over het speelvlak. Daarom zijn er gedurende het repetitieproces ook workshops en lessen in bewegen en spel. De voorstellingen worden geheel zonder bladmuziek gezongen. Je hoeft niet persé lid te zijn van een koor om je te kunnen aanmelden. Enige zangervaring is fijn, maar het is geen voorwaarde.

WAT WORDT ER VAN JOU VERWACHT:

Aanwezigheid bij alle repetities, doorlopen, montage-week en de voorstellingen, met uitzondering van de vakantieperiode in de zomer. De repetities lopen tijdens de zomervakantie door, met in achtneming van geplande vakanties. Doch, als je niet óp vakantie bent, dan word je bij de repetities verwacht. De inschrijfkosten voor deelname aan het hele traject zijn € 50,- per persoon. Voor de acteurs geldt dit pas ná de kennismakingsdag.

VRIJWILLIGERS:

Wat óp het toneel gebeurt kan niet zonder dat wat achter het toneel gebeurt. De backstage! Geluid, licht, decor, techniek, kostuums, publiek ontvangen. We pakken het groot aan. En daarvoor hebben we hier ook veel mensen voor nodig.

Ben je technisch en handig en/of wil je je ontwikkelen in decorbouw, toneeltechniek, beeld of geluid? Doe mee met het decorteam en technisch team. Handig met naald en draad en méér dan dat? Meld je aan voor het kostuumatelier. Heb je geen speciale voorkeur? We kunnen je in overleg inzetten.

WAT KAN JE VERWACHTEN:

Voor vrijwilligers: het maken van de kostuums en het decor zal later in het voorjaar van 2021 starten. Een exacte planning is nog niet voorhanden. Tijdens de voorstellingsperiode zijn er ook vrijwilligers nodig voor de publieksbegeleiding alsmede kleders en stagehands. Bij inschrijving ontvang je van ons tijdig updates, en je bijdrage zal in overleg met de productieleiding plaatsvinden.

Wil je meedoen, in het koor, als acteur of als vrijwilliger meld je dan nu aan door het onderstaande formulier in te vullen.

DOE MEE

Maak deel uit van Momentum.

Maak deel uit van een divers gezelschap muzikanten, acteurs en vormgevers. Stap mèt de toeschouwers in een theatrale rollercoaster van historische en futuristische momenten.

Dit wordt jouw momentum!

Meld je aan als acteur, zanger of vrijwilliger.

UITERLIJKE INSCHRIJFDATA:

Koor - 25 april 2021

Vrijwilligers - 18 september 2021

arrow&v
arrow&v

*kick-off datum (datum nader te bepalen)

Geslacht:

Ik meld me aan als:

 

MOMENTUM

Momentum is een project van: Stichting Dok-C.

Meer informatie over het project, deelname, sponsoring en/of partnerschap?

Neem dan contact op via info@momentumhoekschewaard.nl

Ontwerp: Koen van den Broek

Campagnebeeld: Adrian Kuipers

© 2020 alle rechten zijn voorbehouden aan Momentum