HET TEAM

Voor Momentum is Stichting Dok-C  een samenwerking aangegaan met een groep ervaren theatermakers, die hun oorsprong kennen in de Hoeksche Waard. Het artistieke- en productionele team vormt een coachende basis en creatief uitgangspunt bij de totstandkoming van deze Hoekschewaardse productie.

Hedi_Legerstee.jpg

Hedi Legerstee

Productie

Hedi begon haar carrière als productieleider in het theater. Ze werkte jarenlang voor diverse film- en televisieproducenten zoals de VARA en The Kassander Filmcompany. In theater werkte ze onder andere met Ann van den Broek, Scapino Ballet en Jeugdtheater Hofplein. 

Jari van Winsen - profiel.jpg

Jari van Winsen

Decorontwerp

Als special effect maker en decorontwerper werkt Jari voornamelijk in de theatersector.

Zijn werk ontstaat vaak vanuit een artistieke vraag die een technische onderscheiding nodig heeft. Jari werkte onder meer voor de Efteling, Het nationale theater, Pepijn Gunneweg en Jeugdtheater Hofplein.

5e4cd44c-895a-4c90-ab0f-b130e16034e5.JPG

Gonnie Nibbering

Communicatie

Gonnie werkt als zelfstandig communicatieadviseur voor diverse (culturele)instellingen en bedrijven zowel binnen als buiten de Hoeksche Waard, waaronder het Nationaal Baggermuseum en Body and Spirit, Centre for Wellbeing. 

Monique Biesheuvel_2.JPG

Monique Biesheuvel

Choreografie

Afgestudeerd aan de Rotterdamse Dansacademie Codarts en werkzaam geweest voor dansgezelschap Djazzex, is Monique zich gaan specialiseren in choreografieën voor jong talent. Met haar dans, theater en musicalschool Balance’th zet zij zich al 21 jaar in voor de Hoeksche Waard.

pp.jpg

Martijn J. Kramp

Regie & Kostuumontwerp

Martijn is een multidisciplinaire kunstenaar. Zijn specialisaties regie en kostuumontwerp gaan hand

in hand. Afgelopen jaren heeft hij een carrière opgebouwd werkzaam voor o.a. de  Nationale Opera, Silbersee, Holland Opera, Toneelgroep Oostpool en de Nederlandse Reisopera

Karl Klomp 2 zwartwit.jpg

Karl Klomp

Lichtontwerp & Video design

Karl Klomp is een video- en lichtontwerper voor theater, opera en live-events. 

Artiesten als Portishead en Peter Gabriel werken met Karl samen. Tevens is hij al jaren werkzaam voor partijen als Internationaal Theater Amsterdam.

Adrian_Kuipers.jpeg

Adrian Kuipers

Fotografie

De fotografie van Adrian komt recht uit zijn hart. Zijn subtiele manier van verhalen vertellen raakt de kijker. Hoopvol, puur en krachtig zijn de sleutelwoorden in zijn werk voor onder andere Orange Babies.

Marian Meeusen.jpeg

Marian Meeusen

Koorrepetitor

Naast haar expertise in de Nederlandse taal is Marian is al 33 jaar werkzaam in de muziek. Als bestuurslid en zangeres is zij verbonden aan het vocaal ensemble Tiramisu. De Hoeksche Waard is bekend terrein waar zij zich al jaren inzet als projectbegeleider en koordirigent voor Community Art.

Alain%20Pringels%20zwartwit_edited.jpg

Alain Pringels

Script & Dramaturgie

Alain is stichter en artistiek leider van Compagnie CouRage. Zijn carrière begon bij NT Gent en hij was jarenlang werkzaam als dramaturg en scenarist voor Toneelgroep de Appel.

Academy-AnnavanKooij-5992.jpg

Aart Strootman

Compositie

Aart benadert compositie met een uitzonderlijke frisheid en weet het geluid van elk instrument in een ensemble opnieuw uit te vinden tot in het fijnste detail. Hij won in 2017 de Gaudeamus Award.

pp.jpg

Koen van den Broek

Grafisch Ontwerp

Koen is een allround contentmaker, met oog voor detail die projecten van concept tot uitvoering verzorgt voor  onder andere Granny’s Finest en Profuomo. Koen is tevens werkzaam als art director voor opdrachtgevers als VPRO, Blue Dolphin Media en Armin van Buuren.